Selecteer een pagina

Over Crackes ‘n Cheese

Uw cateraar voor op kantoor

Cateringbedrijf Crackers ’n Cheese is een onderdeel van Rentoclean Facilities, een bekend faciliterend bedrijf in de gemeente Haarlem. Vanaf juni 2016 zijn wij begonnen met het verzorgen van ontbijtjes, lunch en borrels op kantoren. Dit is eigenlijk begonnen als een pilot, maar groeide uit tot een groot succes. Echter, wanneer je “Rentoclean” leest, denk je niet echt bepaald aan eten. Vandaar dat wij de naam Crackers ’n Cheese in het leven hebben geroepen.

Catering door Crackers ‘n Cheese

Wat kenmerkt een goed cateringbedrijf? Juist een passie voor koken en eten. Wij staan graag in de keuken om met verse producten een lekker ontbijt, lunch of borrel klaar te maken. Uniek voor onze werkwijze is dat wij het eten zo veel mogelijk bij u op kantoor zullen klaarmaken. Natuurlijk gelden er uitzonderingen voor gerechten die lang in de oven moeten. Wij vinden het belangrijk dat werknemers een gezonde maaltijd krijgen voorgezet en echt even de tijd nemen om met collega’s van een lekker broodje te genieten. Al van meerdere klanten hebben wij gehoord dat onze buffetten niet alleen lekker zijn, maar ook werknemers samenbrengt. Dat is nou precies waar wij naar streven!

Waarom deze naam?

Vaak krijgen wij van onze klanten de vraag waarom wij voor deze naam hebben gekozen. Waarom Crackers ‘n Cheese als wij meer bieden dan alleen crackers en kaas? Het antwoord is simpel! Crackers en Kaas kunnen altijd worden geserveerd. Tijdens het ontbijt, de lunch én de borrel. Het maakt niet uit dat wij een complete en uitgebreide maaltijd verzorgen, Crackers ‘n Cheese dekt de hele lading.

Neem direct contact met onze op

Telefoon
023 203 99 85

Email
info@crackersncheese.nl